Akke de Boer lijfstijlstudio Dronten
home   /   specialisaties  /   ipl

Definitief ontharen met de IPL SHR HighEnergy

Ongewenste of overmatige beharing is niet langer een probleem. 

De verwijdering van ongewenst haar op het gezicht en op het lichaam kan met de IPL SHR sneller en aangenamer dan ooit! Alle overtollige haargroei kan nu op een eenvoudige en pijnloze manier verwijderd worden.

Definitieve ontharing met IPL

IPL is een methode van ontharen die werkt door middel van lichtpulsen. De puls wekt warmte op in de haarzakjes en vernietig het, waardoor er nooit meer een haartje terug kan groeien. Definitief ontharen is op elk lichaamsdeel eenvoudig en vrijwel pijnloos mogelijk met de IPL-methode. 

Geschikt voor iedereen

IPL werkt bij vrijwel iedereen, en is effectief bij verschillende haar- en huidtypen. Ingeval van een donkere huid of lichte haren zijn er soms wat meer behandelingen nodig. Een behandeling kan alleen als het haar pigment bevat. Haar groeit in 3 verschillende fasen. Alleen haren die zich in de groeifase bevinden (30%) kunnen behandeld worden. Flexibel, multifunctioneel toepasbaar en individueel instelbaar.

Behandeling

definitief ontharen

Behandelingen zijn gebaseerd op korte lichtflitsen, met als resultaat een zéér efficiënte haarverwijdering of huidverbetering. Wanneer u gaat ontharen absorbeert de melanine in het haar het licht en wordt de haar zó verwarmt tot een temperatuur die definitief de haargroei kan verhinderen. Bloedvaatjes sterven af zodat de haar geen bloedtoevoer meer krijgt en dus geen voeding. Hierdoor kan er geen nieuwe haar meer terug groeien. De IPL is een verbeterde techniek die veilig, snel en vrijwel pijnloos is, niet diep in de huid doordringt en daarom geen bijwerking geeft op de huid.

Duur van de behandeling

De behandelingsduur is vrij kort, want een groot aantal haren worden in één enkele flits vernietigd. Een bovenlip bijvoorbeeld duurt slechts enkele minuten, een onderbeen een half uur. De gemiddelde behandeltijd voor het definitief ontharen van oksels of bikinilijn is slechts vijf minuten.

Hoe vaak moet u behandeld worden

Aangezien het haar 3 levensfasen kent en alleen de haren in de groeifase reageren op de lichtflits, zijn er minimaal 5 behandelingen noodzakelijk. In totaal heeft u vaak zo’n 8 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Daarnaast adviseren wij 1 onderhoudsbehandeling per jaar, voor een optimaal en langdurig effect.

Voor en na de behandeling

De gevoeligheid verschilt van gebied tot gebied en van persoon tot persoon, maar valt te vergelijken met een licht tintelend gevoel.

Voordelen

  • Nooit meer scheren, harsen, epileren of waxen
  • Geen ingegroeide haartjes of stoppels
  • Vrijwel geheel pijnloos
  • Kwaliteit en optimale veiligheid
  • Haarreductie van 80-90% na gemiddeld 8 behandelingen
  • Sneller dan andere systemen 


Ook inzetbaar voor andere behandelingen.

De IPL SHR HighEnergy is ook in te zetten voor behandelingen voor huidverjonging, acne, couperose, spider naevi en pigmentatie.
 

Perfectioneer uw uitstraling. Maak nu een online een afspraak of bel 0321-311855 voor meer informatie.