• slide13
  • slide28
  • slide31
  • slide30
  • slide22
  • slide2
  • slide4
  • slide3
home

Mooi bij Akke

reserveer uw schoonheidsbehandeling onlineCoronavirus: Vanaf dinsdag 12 mei a.s. is Akke de Boer Lijfstijlstudio op afspraak weer geopend voor behandelingen. Je bent van harte welkom! Laten we samen zorgvuldig omgaan met deze prachtige versoepeling van de coronamaatregelen!

Wij werken volgens ‘COVID-19 Hygiëne protocol schoonheidsspecialisten’ én alleen op afspraak. Schoonheidsproducten en cosmetica blijven we thuis bezorgen. Advies geven we via een mail.

Boek hier je afspraak online of bestel je producten en/of vraag advies via: dronten@akkedeboer.nl of ons contactformulier
 

Welkom op de site van Akke de Boer Lijfstijlstudio in Dronten.


In mijn studio bied ik de kritische vrouwen en mannen een concept voor optimale huidverzorging op natuurlijke basis. Mijn specialistes en ik stellen ons als doel “Je zelfvertrouwen te vergroten”. Wij laten je natuurlijke schoonheid boven komen, elke dag, elk moment. Dit doen wij in een heerlijke ontspannen omgeving.

Wij kiezen altijd voor kwaliteit boven kwantiteit en gebruiken hierbij producten die de zelfbewuste vrouw (man) een natuurlijke schoonheid bezorgen. Het resultaat een mooie huid vol zelfvertrouwen, op een gezonde en verantwoorde manier.

De perfecte combinatie voor het verwennen van je LIJF in de STIJL die bij je past.

 
Maak online een afspraak voor de “Mooi bij Akke Scan” om te leren hoe we samen het mooiste uit jouw huid kunnen halen. Deze scan bestaat uit een intake gesprek, huidanalyse met de Skin Scanner, een behandelplan en advies voor thuisverzorging. Je zult verbaasd zijn over de natuurlijke resultaten die wij samen kunnen behalen.

Openingstijden:
di t/m do op afspraak. Bij voorkeur online reserveren.
vrijdag: 10.00 - 17.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

  Onze overige specialisaties zijn:  Tot ziens in onze studio. 
Akke

STUDENTENKORTING 10%: Op vertoon van je studentenpas krijg je in onze studio 10% korting op alle behandelingen.