Akke de Boer gezichtsbehandeling
home   /   huidverbetering  /   huidverbetering-akke_de_boer

Huidverbetering

Je hebt een huid met wat probleemzones (bijvoorbeeld onzuiverheden, pigmentatiestoornissen of  vroegtijdige huidveroudering) waardoor je niet helemaal tevreden bent over jouw huidige huidconditie. Je weet dat -  wanneer je er met behulp van een specialist tijd en aandacht aan besteed – je jouw huidconditie kunt verbeteren en een mooiere huid kunt krijgen.

Wat is je doel?

Een rustige, egale en stralende huid waardoor je nog lekkerder in je vel zit.

Wie ben je?

Je bent een moderne man/vrouw met een druk leven en je wilt er graag goed en verzorgd uitzien. Je bent niet helemaal tevreden over je huidige huidconditie en je hebt wellicht enkele specifieke probleemzones waarvoor je een oplossing zoekt.

Je bent bereid daar tijd en aandacht aan te besteden maar je weet eigenlijk niet goed hoe je dit aan moet pakken. Je bent gemotiveerd om samen met een specialist te werken aan een mooie en stralende huid door regelmatig (1 x in de 4 – 6  weken) een behandeling in de salon te ondergaan en thuis jouw huid consequent te verzorgen met de juiste producten.

Tegen welke problemen loop je aan?

Je zit lekker in je vel maar soms kan jouw huid je toch wat onzeker maken. Je wilt hier graag iets aan doen maar je weet niet goed hoe je dit aan moet pakken. Je hebt al van alles geprobeerd maar nog niets gevonden dat jouw huid daadwerkelijk verbetert. Je wilt nu gaan voor het serieuze werk en voor zicht- en merkbaar resultaat. Je staat open voor adviezen en tips van een specialist want je weet: als jouw huid straalt, dan doe jij dat ook!

Wat heb je nu het hardst nodig?

Jouw grootste prioriteit nu is om te weten te komen hoe jij het mooiste uit jouw huid kunt halen en samen met de specialist te gaan werken aan dit doel. Wat je nodig hebt is een professionele huidanalyse, een persoonlijk plan van aanpak en tips en adviezen om jouw huid te laten stralen.

Het voordeel van werken met een specialist:

  • Je zult zicht- en merkbare resultaten gaan boeken
  • Je weet precies wat je moet doen
  • Je loopt niet meer het risico veel geld uit te geven aan producten/behandelingen die voor jouw huid niet werken
  • Je kunt er met je vragen terecht


Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat leren hoe we samen het mooiste uit jouw huid kunnen halen nu top prioriteit heeft, kun jij het beste starten met de “Mooi bij Akke Scan” bestaande uit een intakegesprek, huidanalyse met de Skin Scanner, een behandelplan en advies voor thuisverzorging.