Akke de Boer specialisaties
home   /   huidverbetering  /   huidverjonging

Huidverjonging

HuidverjongingJe bent tevreden over jouw huidconditie maar je bent je er ook van bewust dat je – om dit zo te houden – wel de nodige tijd en aandacht aan jouw huid zult moeten besteden zodat je er ook op latere leeftijd goed en verzorgd uit zult zien!

Wat is je doel?

De huid in optimale conditie houden zodat jouw huid gezond en mooi blijft en het huidverouderingsproces zal worden vertraagd.

Wie ben je?

Je bent een moderne man/vrouw die midden in het leven staat, tevreden is met zijn/haar huid en dit graag zo wilt houden. Je wilt verzorgd en stralend ouder worden maar je bent je ervan bewust dat dit niet vanzelf gaat en jouw huid meer en meer behoefte krijgt aan professionele behandelingen en goede thuisverzorgingsproducten.

Je verenigt het nuttige graag met het aangename en dus combineer je een conditionerende behandeling in de salon graag met een heerlijk ontspannen moment voor jezelf.

Je komt regelmatig (1 x in de 6 - 8 weken) in de salon om jouw huid in optimale conditie te houden en thuis verzorg je jouw huid met de juiste producten.

Tegen welke problemen loop je aan?

Je merkt dat - nu je wat ouder wordt - je huid meer verzorging en aandacht nodig heeft om te blijven stralen en er goed en verzorgd uit te blijven zien.

Wat heb je nu het hardst nodig?

Jouw grootste prioriteit is nu om ervoor te zorgen dat jouw huid in optimale conditie komt en vervolgens tot op latere leeftijd ook blijft.

Het voordeel van werken met een specialist is:

  • Je huid zal ook op latere leeftijd stralen en er goed en verzorgd uit blijven zien
  • Je hoort precies wat je moet doen om jouw huid in goede conditie te houden
  • Je loopt niet meer het risico veel geld uit te geven aan oplossingen die voor jouw huid niet werken
  • Je kunt het nuttige met het aangename verenigen zodat niet alleen je huid maar ook jijzelf een oppepper krijgt
 

Wat kan ik voor jou betekenen?

Omdat het conditioneren van jouw huid nu topprioriteit heeft kun jij het beste starten met de Stralende Huid Scan bestaande uit een intakegesprek, huidanalyse met de Skin Scanner, een behandelplan en advies voor thuisverzorging.