home / specialisaties / wimper_extensions

Wimper extensions

reserveer uw schoonheidsbehandeling online

Altijd Prachtige, lange wimpers

Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan uw eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling en dus je zelfvertrouwen!
 

Mooi en vrouwelijk in iedere situatie

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijkse lange make-up sessies. Tijdens een drukke werkdag, in een regenachtige winkelstraat en zelfs op vakantie: altijd blijft u er met uw lange, volle wimpers verzorgd en absoluut vrouwelijk uitzien.
 

Duurzaam

Onze wimper extensions zijn perfect voor dagelijks gebruik, ook bij een actieve levensstijl. U kunt er probleemloos mee douchen, zwemmen of slapen. De extensions zijn waterproof en duurzaam. U kunt weken lang genieten van lange, mooie volle wimpers.
 

Natuurlijk

Deze wimper extensions zijn zo natuurlijk dat niemand het verschil zal zien. Door de natuurlijke vorm van de extensions heeft u geen wimperkrultang meer nodig. De wimper extensions zijn er in verschillende diktes, en lengtes en goed te combineren met uw eigen wimpers, afhankelijk van uw eigen stijl.
 

Behandeling

De behandeling neemt zo’n 1,5 uur in beslag en is op geen enkele manier ongemakkelijk te noemen. Het is zelfs zo dat onze cliënten juist genieten van de ontspannende behandeling.

 

 

Semipermanent

De extensions zijn semipermanent, afhankelijk van de levenscyclus van uw eigen natuurlijke wimpers en regelmatig onderhoud kunnen ze gemiddeld 8-12 weken blijven zitten. U zult langer plezier hebben van uw wimpers als u ze om de 2 a 3 weken laat opvullen. Net als uw nagels en haren op uw hoofd, groeien uw eigen wimpers continu en worden in een cyclus vervangen.
 

Onderhoud

Wimper extensions kunnen worden gedragen zolang als u maar wilt, onze enige aanbeveling is om regelmatig uw wimpers te laten opvullen. Onderhoud is niet nodig als u de extensions laat aanbrengen voor een speciale gelegenheid of vakantie. De wimpers zullen geleidelijke uitvallen en zullen over gaan in uw natuurlijke wimpers. 
 

Comfortabel

Wanneer de extensions op professionele en correcte wijze zijn geplaatst, voelt u deze lichtgewicht extensions niet zitten en lijken het uw eigen wimpers.
  

Make-up

Het is geen bezwaar make-up te gebruiken, maar make-up met een hoog oliegehalte en waterproof mascara worden afgeraden. Oog make-up moet worden verwijderd met een speciaal ontwikkelde make-up remover. Onze medewerksters kunnen u hierover verder informeren.
 

Huidverzorgende producten

U kunt uw huidverzorgende producten gebruiken zoals u gewend bent. Wel adviseren we rondom uw ogen geen producten te gebruiken waar oliën in zitten, omdat deze de lijm zouden kunnen oplossen.
 

Contactlenzen

Het dragen van contactlenzen geeft geen problemen met de wimper extensions. Wij adviseren wel de contactlenzen uit te doen voor dat u de verlenging laat zetten. 
 
Bekijk hier ons wimper extensions brochure