Definitief ontharen met de Ultra VPL®


reserveer uw schoonheidsbehandeling online

Ongewenste of overmatige beharing is niet langer een probleem. 

De verwijdering van ongewenst haar op het gezicht en op het lichaam kan met de Ultra VPL sneller en aangenamer dan ooit! Alle overtollige haargroei kan nu op een eenvoudige en pijnloze manier verwijderd worden dankzij de Ultra VPL.
 

Definitieve ontharing met VPL Energist Ultra VPL = Variable Pulse Light.

De Energist Ultra is het modernste en meest effectieve apparaat voor ontharing. Ultra VPL is dé methode voor individuele, permanente haarverwijdering! Het is veilig, effectief én kan toegepast worden op bijna elke plek van het lichaam. De variabele lichtflitsontharing behandelt de haarzakjes zodanig dat er geen nieuwe haargroei maar zal plaatvinden.


Geschikt voor iedereen 

VPL werkt bij vrijwel iedereen, en is effectief bij verschillende haar- en huidtypen. Ingeval van een donkere huid of lichte haren zijn er wat meer behandelingen nodig. Een behandeling kan alleen als het haar pigment bevat. Haar groeit in 3 verschillende fasen. Alleen haren die zich in de groeifase bevinden (30%) kunnen behandeld worden. Flexibel, multifunctioneel toepasbaar en individueel instelbaar. Om echt alle haartjes te verwijderen, ook de haartjes die zich in de rustfase of overgangsfase bevinden, zijn gemiddelde 5 tot 8 behandelingen nodig (met steeds een tussenpose van 4 tot 6 weken).


Behandeling

definitief ontharenBehandelingen met de Ultra VPLtm  (Variable Pulse Light) zijn gebaseerd op korte lichtflitsen die in tegenstelling tot IPL, tijdens één shot een reeks variabele, snelle blokpulsen genereren. Zo wordt de absorptie van warmte vele malen beter gecontroleerd waardoor verbranding van de omliggende huid wordt vermeden. Met als resultaat een zéér efficiënte haarverwijdering of huidverbetering. Wanneer u gaat ontharen absorbeert de melanine in het haar het licht en wordt de haar zó verwarmt tot een temperatuur die definitief de haargroei kan verhinderen. Bloedvaatjes sterven af zodat de haar geen bloedtoevoer meer krijgt en dus geen voeding. Hierdoor kan er geen nieuwe haar meer terug groeien. De Ultra VPLtm is een verbeterde techniek die veilig, snel en vrijwel pijnloos is, niet diep in de huid doordringt en daarom geen bijwerking geeft op de huid.
 

Duur van de behandeling

De behandelingsduur is vrij kort, want een groot aantal haren worden in één enkele flits vernietigd. Een bovenlip bijvoorbeeld duurt slechts enkele minuten, een onderbeen een half uur.
 

Hoe vaak moet u behandeld worden

Aangezien het haar 3 levensfasen kent en alleen de haren in de groeifase reageren op de lichtflits, zijn er minimaal 5 behandelingen noodzakelijk (met steeds een tussenpose van 4 tot 6 weken). 


Voor en na de behandeling

De gevoeligheid verschilt van gebied tot gebied en van persoon tot persoon, maar valt te vergelijken met een licht tintelend gevoel. 

Bekijk hier onze VPL brochure.