Akke de Boer specialisaties
home   /   behandelingen_lichaam

Behandelingen lichaam


Genieten van een ontspannen en verzorgende lichaamsbehandeling. Een weldaad bij stress, spanningsklachten, vermoeidheid en tegen cellulitis. Maar ook reinigend, verzorgend en stimulerend voor dát stukje van je lichaam, waar je zelf zo moeilijk bij kunt. In onze lijfstijlstudio bieden we verschillende lichaamsbehandelingen aan:


Re-Start -90 minuten

Toe aan een kickstart? Kies dan dit geweldige Re-Start body programma. We maken gedmende deze behandeling verschillende fases door, zoals; droge borsteltechniek, lymfe activatie, voetreflex, intensieve body reiniging en natuurlijk een energie gevende massage. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen voel je je weer als herboren!


Re-Lax -90 minuten

Laat je meenemen door de heerlijke ontspannende geuren van lavendel, zoete sinaasappel, welke gecombineerd met de verkwikkende eucalyptus, zorgen dat je in de volledige "relax.modus" gaat. Wanneer je toe bent aan een weldaad op het gebied van om-stressen en ontspannen, is dit het juiste programma voor jou.


Re-Sculpt -90 minuten

Het decox body programma van Absolution geeft door middel van lymfe drainage en cupping technieken een direct resultaat op het gebied van algehele doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en natuurlijk tegen cellulites. Doordat we met de cups een actieve microcirculatie teweeg brengen geeft dit programma een stevige, goed doorbloede en egalere huid.


Body deelbehandelingen

  • Absolution Body-30 minuten
  • Absolution Body-45 minuten
  • Absolution Body -60 minuten


Verstevigende hals & decolleté behandeling - 15 minuten

Ons decolleté is net als onze handen en gezicht meer vatbaar voor schadelijke invloeden van buitenaf. Deze behandeling verstrakt en verstevigt, voor een glad en stralend decolleté.


Verzorgend handprotocol - 15 minuten

Onze handen hebben dagelijks veel te lijden, een goede verzorging is een must. Met deze behandeling werken we op huid verbetering, soepele gewrichten en ontspanning.